Contact

Van pasta tot puree

Kant-en-klaarmaaltijden in Herselt

Wij begrijpen maar al te goed dat u na een lange dag geen zin heeft om zelf een maaltijd klaar te maken. Wilt u toch kunnen genieten van een gezonde en voedzame maaltijd, die bovendien ook nog eens heerlijk smaakt? Kies dan voor de bereide maaltijden van ’T Varenwinkeltje. Wij bieden de lekkerste kant-en-klaarmaaltijden in Herselten omstreken. Kies uw favoriete gerecht en smullen maar!

Kies uit ons uitgebreide aanbod

Iedereen vindt bij ons zeker zijn of haar gading. Wat dacht u bijvoorbeeld van spaghetti bolognese, macaroni of lasagne? Of heeft u meer zin in vis, hutspot of puree? Wat u ook kiest, onze kant-en-klaarmaaltijden zijn altijd gemaakt van kwalitatieve ingrediënten, afkomstig van onzevaste traiteur of groothandel. Ook voor feestmenu’s kunt u bij ons terecht. Geef ons twee dagen van tevoren uw wensen en het aantal personen door, dan kunt u uw maaltijden bij ons in de winkel afhalen.

Kom langs bij ’T Varenwinkeltje

Bezoek onze winkel in Herselt of vul ons bestelformulier in voor een heerlijke bereide maaltijd. Wij gaan graag voor u aan de slag!

 

Openingsuren

Maandag tot vrijdag van 7.00 tot 12.30 uur en van 13.30 tot 18.00 uur

Woensdag gesloten

Zaterdag en zondag van 7.00 tot 13.00 uur

'T Varenwinkeltje
Contacteer ons!
014 96 05 32